Meniu Uždaryti

Pakavimo medžiagos skirtos įvairioms automatinėms pakavimo mašinoms bei rankiniu būdu pakuoti maisto produktus. Medžiagos atitinka visus ES reglamentus ir reikalavimus.

Viršutinės/apatinės plėvelės

Įvairios paskirties maisto produktų pakavimui dujų aplinkoje ar vakuuminei pakuotei.

  • Įvairaus pločio: nuo 300 mm iki 500 mm.
  • Įvairaus storio (µ): nuo 45 mikr. iki 300 mikr.            ir daugiau.
  • Spalvos: bespalvės, spalvotos, su spauda.
  • Savybės: EVOH (dujinės), su peel (gražiai atplėšiamos), AF (nerasojimas),  skirtos sterilizacijai ir kt.

,,Stretch" plėvelė

„Stretch“ maistinė plėvelė – skirta pakuoti maisto gaminius, apsaugoti juos nuo gedimo, džiuvimo ir pašalinių poveikių.

    • Įvairaus pločio : 250 mm, 290 mm, 300 mmir kt.
    • Įvairaus storio (µ): 14 mikr, 17 mikr. ir kt.

Celiuliozinė plėvelė (celofanas)

Celiuliozinė plėvelė (celofanas) – rulonais arba lakštais, naudojama rūkytų bei virtų mėsos vyniotinių gamybai.

  • Įvairaus pločio :rulonai nuo 400 mm iki 800 mm. Rulono ilgis 100 m.                           Lakštai 42 cm x 60 cm ir kitų išmatavimų.

 

Flow-pack plėvelės

Flow-pack plėvelės  – Horizontaliai bei vertikaliai pakavimo įrangai skirtos elastingos laminuotos plėvelės, birių produktų taip pat sūrių, rūkytų dešrų ir kitų maisto produktų pakavimui, užšsąldymui giluminiam užšąldymui, pasterizacijai.

  • Įvairaus pločio: 200 mm, 500 mm.
  • Įvairaus storio (µ) : nuo 50 mikr. iki 100 mikr. ir daugiau.
  • Spalvos: bespalvės, matinės, su spauda (spauda iki 10 spalvų).
  • Savybės: AF (nerasojimas), „su įkirtimu“ lengvam atidarymui.

Perforuotos plėvelės

Perforuotos plėvelės – „kvėpuojanti“ plėvelė rūkytų, parūkytų mėsos gaminių pakavimui, šaldymui.

  • Įvairaus pločio: 200 mm, 220 mm, 250 mm, 300 mm ir kt.
  • Įvairaus storio (µ) : 20 mikr., 30 mikr. ir kt.
  • Spalvos: bespalvės, su spauda.