LT
EN
Plėvelės

Viršutinės, apatinės plėvelės – mėsos produktų pakavimui dujų aplinkoje ar vakuuminei pakuotei.

  • Įvairaus pločio: nuo 300 mm iki 500 mm.
  • Įvairaus storio (µ): nuo 45 mikr. iki 300 mikr. ir daugiau.
  • Spalvos: bespalvės, spalvotos, su spauda.
  • Savybės: EVOH (dujinės), su peel (gražiai atplėšiamos), AF (nerasojimas), skirtos sterilizacijai ir kt.

Flow-pack plėvelės  – Horizontaliai bei vertikaliai pakavimo įrangai skirtos elastingos laminuotos plėvelės, birių produktų taip pat sūrių, rūkytų dešrų ir kitų maisto produktų pakavimui.

  • Įvairaus pločio: 200 mm, 220 mm, 250 mm, 300 mm, 350 mm, 400 mm ir kt.
  • Įvairaus storio (µ) : nuo 50 mikr. iki 100 mikr. ir daugiau.
  • Spalvos: bespalvės, matinės, su spauda.

Perforuotos plėvelės - „kvėpuojanti“ plėvelė rūkytų, parūkytų mėsos gaminių pakavimui, šaldymui.

  • Įvairaus pločio: 200 mm, 220 mm, 250 mm, 300 mm ir kt.
  • Įvairaus storio (µ) : 20 mikr., 30 mikr. ir kt.
  • Spalvos: bespalvės, su spauda.

„Stretch“ maistinė plėvelė - skirta pakuoti maisto gaminius, apsaugoti juos nuo gedimo, džiuvimo ir pašalinių poveikių.

  • Įvairaus pločio : 250 mm, 290 mm, 300 mmir kt.
  • Įvairaus storio (µ): 14 mikr, 17 mikr. ir kt.

 Celiuliozinė plėvelė (celofanas) - rulonais arba lakštais, naudojama rūkytų bei virtų mėsos vyniotinių gamybai.

 

Mūsų kontaktai
 Pulko g.8, Alytus, LT-62133
Tel: +370 315 51057
Mob.: +370 616 74660
+370 687 45099
info@aisvita.lt
www.aisvita-packing.lt